Jij zorgt voor unieke reiservaringen! 

Welkom Travel Consultant

Als Travel Consultant begeleid jij mensen bij hun droomreis.

Hendrik-Ido-Ambacht/Naarden

32-39 uur

2.300 - 3.000

Geen verplichtingen

Dit krijg je:

Een goed salaris tussen de € 2.300 - € 3.000
Snel een vast contract
Een succesafhankelijke bonusregeling 
Meerdere keren per jaar organiseren wij leuke activiteiten
Jaarlijks studiebudget voor persoonlijke ontwikkeling
Pensioenregeling waarvan 50% door de werkgever betaald wordt
24 vakantiedagen
Jaarlijks op studiereis, zo weet je precies wat wij doen
Gratis reisverzekering
Innoverend bedrijf dat ruimte geeft aan Ideeën
Laptop van de zaak en (deels) hybride werken is mogelijk

Dit heb je:

Mbo+ / hbo werk-/denkniveau
Beheersing Nederlandse en Engelse taal
Goede beheersing Word en Excel

Jij werkt samen met je collega's aan de mooiste reizen

Als Travel Consultant bij Destin Travel krijg je de kans om betrokken te zijn bij de meest mooie reizen over de hele wereld.

Jouw rol als Travel Consultant:

Als Travel Consultant ben jij het gezicht van onze organisatie en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij begeleidt hen bij elke stap van hun reis, van het plannen en boeken tot aan hun terugkeer. Je bent een expert in het geven van advies over bestemmingen en zorgt ervoor dat elke klant een unieke reiservaring krijgt.

Met jouw servicegerichte instelling zorg je voor een onvergetelijke klantervaring. Je helpt klanten bij het kiezen van de perfecte reis, maakt reserveringen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Als aanspreekpunt van de klant ben je betrokken bij het hele proces, vanaf het eerste contact tot na hun terugkomst. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat elke klant een geweldige reiservaring heeft.

Ben jij de Travel Consultant die wij zoeken? Klik op de knop hieronder en laat je gegevens achter om meer te weten te komen.  


"Wat is er nu leuker dan dat je iemand z'n reis mag voorbereiden? Als Travel Consultant heb je een super afwisselende baan: het klantcontact, de inkoop en organisatie van reizen met alles wat daarbij komt kijken en uiteraard ook nog de gezelligheid met de collega's op kantoor."

Arinda

Travel Consultant

Zo kan jouw dag eruit zien

Je dagen als Travel Consultant bij Destin Travel zijn afwisselend en uitdagend, maar altijd vol ambitie om samen met je collega's te zorgen voor tevreden klanten. Je dag kan er zo uitzien:

08:30

De dag begint met een kopje koffie of thee terwijl je je e-mails controleert. Je beantwoordt eerst de dringende vragen van klanten, zoals reisbevestigingen, wijzigingen in boekingen, of speciale verzoeken.

09:15

Samen met de teamleider bespreek je de status van het actuele reisaanbod. Jullie evalueren lopende samenwerkingen met leveranciers, zoals hotels en vervoersbedrijven. Je neemt contact op met deze partners om prijzen en voorwaarden te bespreken, zodat je optimale deals voor jullie reizen kunt sluiten.

09:57

Tijd voor een teamoverleg over de nieuwe brochure. Jullie brainstormen over de inhoud, bepalen welke reizen worden uitgelicht en bespreken het gebruik van afbeeldingen. Jij bent verantwoordelijk voor het schrijven van pakkende teksten die de reizen tot leven brengen.

11:46

Je richt je op klantcontact. Dit is het moment waarop je telefoontjes beantwoordt en e-mails behandelt van mensen die geïnteresseerd zijn in jullie reizen. Je luistert naar hun wensen en geeft advies over bestemmingen, accommodaties en activiteiten. Als een klant klaar is om te boeken, begeleid je hen door het boekingsproces en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.

14:37

Tijd voor marketing en promotie. Je hebt een korte vergadering met de marketingafdeling om de presentatie van reizen op de website te bespreken. Je geeft feedback over welke reizen goed geboekt worden en welke reizen nog wel wat extra promotie kunnen gebruiken. 

15:57

Voor je de dag afsluit, maak je een to-do-lijst voor morgen. Je zorgt ervoor dat alle e-mails zijn beantwoord en dat eventuele dringende zaken zijn afgehandeld. Na een laatste controle van je agenda voor de volgende dag, sluit je je laptop af.


Directe voordelen voor jou als Travel Consultant
bij Destin Travel in
Hendrik-Ido-Ambacht/Naarden

Voorwaarden

Bij Destin Travel hebben we het goed met elkaar. Wat onder andere resulteert in een goed salaris. 

Ontwikkeling

Wij geven vrijheid en verantwoordelijkheid. Wil jij je doorontwikkelen, dan helpen we je daarbij.

Trots

Wij verblijden onze klanten met unieke reisbelevenissen. Als we dat goed doen hebben we zeer tevreden en loyale klanten. Als je daar een bijdrage aan levert is dat iets waar je trots op kan zijn.

Hybride werken

Vind je het fijn om een dag thuis te werken? Hybride werken is mogelijk bij ons. 

Samen

Je komt te werken in een bedrijf waar we echt samen werken. Dit betekent dat we hard werken, maar ook oog hebben voor elkaar. Zit het even tegen, dan helpen we elkaar. 

Kwaliteit

Daar houden we van en het is verweven met alles wat we doen. Met elkaar streven we altijd naar hoe het nog beter kan voor onze klant. Meer dan 55 jaar ervaring leert ons dat een tevreden passagier onze beste ambassadeur is!

Over Destin Travel: Samen verzorgen wij unieke reizen.

Dagelijks werken we aan het verwezenlijken van de mooiste reisbelevenissen ter wereld op het gebied van luxe riviercruises, treinreizen, zeecruises, aircruises en muziekreizen. Dit doen we met passie voor reizen, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een servicegerichte houding in een omgeving waarin samenwerken, eerlijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid onze kernwaarden zijn. Wil jij samen met 50 andere collega's hieraan bijdragen?

Corstiaan van Pelt

Meer weten?

 Laat vrijblijvend je gegevens achter en Corstiaan vertelt je graag meer! Zonder verplichtingen vooraf.

akkoord(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.